Iedere eigenaar van een elektrische auto kent het wel: laadstress. Vooral in de zomer piekt deze stress, wanneer je lekker op vakantie wilt gaan. Er komen gelijk allemaal vragen in je op, zoals ‘hoe ver kan ik rijden’ en ‘waar kan ik laden?’ Als jij jezelf hierin herkent, is het hoog tijd om een mobiele oplader te overwegen. 

Laden via het normale stopcontact

Een mobiele oplader is een draagbaar apparaat dat speciaal is ontworpen om elektrische auto’s onderweg op te laden via een stopcontact, omdat de kabel aan het einde een Schuko stekker heeft. Hierdoor kan je altijd je auto opladen, ook als er geen laadpalen in de buurt zijn.

Mobiele opladers bieden ook het gemak van draagbaarheid. Door hun compacte formaat neem je ze eenvoudig mee op reis. Dat is natuurlijk ideaal voor in het vakantiehuisje of op de camping. Zeg maar vaarwel tegen laadstress en geniet nog meer van je vakantie!

Overal veilig laden met een mobiele lader

Veilig opladen is natuurlijk van groot belang, vooral wanneer je je auto aansluit op een normaal stopcontact met mogelijk beperkt elektriciteitsvermogen. Gelukkig zijn er mobiele opladers met verschillende laadstanden, Zoals de eRock mobiele lader met LCD scherm. Op deze mobiele laadstations stel je zelf het gewenste laadvermogen in, waardoor je overbelasting van het stroomnetwerk kan voorkomen. 

Een andere manier om dit te voorkomen is om een mobiele lader te gebruiken met een timer, zoals de Besen mobiele lader met uitgesteld laden en memory functie. Dankzij de timer kan je kiezen om je auto alleen ‘s nachts op te laden, wanneer er minder apparaten gebruik maken van het stroomnetwerk. Met een mobiele oplader kan je dus ook je auto opladen op locaties die minder elektriciteitscapaciteit hebben.

De Mobiele Laders van EV Plug Europa

Als je interesse hebt in mobiele opladers, neem dan eens een kijkje op de website van EV Plug Europa. Met hun uitgebreide assortiment van mobiele opladers vindt je zeker een geschikte optie die aansluit bij jouw wensen. Bovendien biedt EV Plug Europa een snelle levering, wat betekent dat je een mobiele oplader misschien nog op tijd kan ontvangen voordat je op vakantie gaat. Wacht niet langer en koop een mobiele oplader, zodat je zorgeloos op vakantie kan met je elektrische auto!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen